Український блогер, журналіст та політичний оглядач Денис Казанський звернув увагу на слова нардепа від ОПЗЖ Рената Кузьміна, сказані на телебаченні, про те, що начебто "ДНР/ЛНР" захищають Донбас від злочинного режиму Зеленського".

Казанський наголосив, що нардеп від ОПЗЖ Ренат Кузьмін, балотувався в Раду, перебуваючи у міжнародному розшуку. Кузьмін заявив в ефірі 112 каналу, що "ДНР" і "ЛНР" насправді захищають Донбас від злочинного режиму Зеленського, і що створення цих угруповань у 2014 було необхідною самообороною.

Денис Казанський, скріншот: Twitter
Денис Казанський, скріншот: Twitter

"Потрібно визначити причину виникнення конфлікту на Донбасі та цієї війни, усунути цю причину — і війна само собою зійде нанівець. Якщо ми скажемо, що створення "ДНР/ЛНР", це реакція на антиконституційне захоплення влади у Києві, і це спроба захиститися від поширення впливу змовників на всю територію України, то у такому випадку "ДНР і ЛНР" є утвореннями, що покликані захистити населення від протиправних дій. В такому випадку це можна назвати і необхідною обороною і крайньою потребою. Якщо нинішня українська влада є продовженням влади Порошенко тоді Донецьк і Луганськ до цієї нинішньої української влади Зеленського буде ставитися точно так само, як і до влади Порошенко. І точно так само вони будуть захищати себе від влади Зеленського", - заявив Кузьмін.

Ренат Кузьмін, фото: vz.ua
Ренат Кузьмін, фото: vz.ua

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті"

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Путіна підготували черговий капкан для Зеленського: Мінські угоди переглянуть

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський зайняв козирне місце на концерті "95 Кварталу": у залі збожеволіли від реакції