Еолишній народний депутат Борислав Береза показав справжнє дно і пекло нової Верховної Ради. Про це він написав допис на своїй стоірнці у facebook.

"А ось це вже дно і пекло! На сайті ВР з'явився проект змін до Конституції від Зеленського разом з порівняльною таблицею. У ньому є різні цікаві пункти", - зазначив Береза.

Наприклад, за словами колишнього нардепа, там є пункт 8-1, який дозволяє людям президента, префектам, знімати з посади будь-якого обраного мера або голову громади. Правда тимчасово.

Борислав Береза
Борислав Береза

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Але ми ж пам'ятаємо, що в Україні немає нічого більш постійного, ніж тимчасове. А ще в цих поправках є можливість скасовувати рішення місцевих рад. Загалом, про своє право обирати та делегувати повноваження своїм обранцям можете забути. Президенту мабуть краще знати, що вам треба. І тепер деребан землі і бюджетів піде під контролем ОП. А протидія цьому ДБР, СБУ і ГПУ? Так їх керівництво фактично призначає президент. А значить це буде "бджоли проти меду". Ну, що можна про це сказати? Чиста спроба узурпація від Зеленського, Богдана і Єрмака. І привіт з Ерефії. Президент, який вже може призначати практично всіх, навіть главу ДБР, стає фактично царем", - нарікає Береза.

Загалом, за словами Берези, про своє право обирати та делегувати повноваження своїм обранцям можна забути. Президенту мабуть краще знати, що вам треба. І тепер деребан землі і бюджетів піде під контролем ОП.

Також колишній нардеп поділився особистими думками з приводу милих юнаків з ОП.

"Хочу вам сказати вибачте, але засуньте собі це табу. І ось проти цього зміни в Конституцію багато вже будуть готові виходити на Майдан. Або внесете правку, якої забороніть Майдан?", - брутально резюмував колишній народний обранець.

Нагадаємо, Береза попередив Зеленського про несподівані наслідки розведення: "Вони будуть..."

Як повідомляв Знай.uа "Важкий сесійний тиждень" Дмитра Разумкова: у мережу просочилося смішне фото зі спікером.