Варто нагадати нашим читачам, що днями президент України побував на Донбасі в селищі Золоте, де повинно пройти розведення сил. Там глава держави поспілкувався і з місцевими жителями, і з військовими добровольцями. Останні висловили бажання глибше розібратися зі своїми питаннями і ця ситуація породила дуже багато питань, навіщо це було необхідно Офісу президента.

Так, на YouTube каналі порталу "Хвиля" вийшло невелике інтерв'ю з колишнім народним депутатом Бориславом Березою.

Береза зі свого боку спробував відповісти, навіщо це було потрібно Зеленському?

"Команда президента, яка дуже сильна в комунікаціях, допускає одну помилку за іншою саме в комунікаційній ніші. Це залишається найслабшим місцем. Те, що сталося там, залишається незрозумілим. Навіщо президент туди поїхав. Якщо з метою піару, щоб випустити фільм - то він програв цей бій. Якщо з метою щоб переконати - тоді потрібно було підбирати інший формат спілкування. Крім того, мав бути інший чоловік, який би пояснював йому (Зеленському - ред.), що з цими - потрібно так розмовляти, з цим — то. Те, що зробив Зеленський, показує, що він поки ще залишається, на жаль, аматором", - заявив Береза.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також колишній нардеп поділився особистими думками з приводу того, що в даний момент відбувається на території Донбасу.

"Силового рішення, швидше за все не буде, незалежно від того, хочеться це комусь, чи не хочеться. Більш того, силове рішення може запустити досить велику кількість процесів, які негативно позначаться всередині України. Єдиним бенефіціаром цих подій буде тільки Росія. Вони аплодуватимуть.", - додав Борислав Береза.

Нагадаємо, Зеленський взявся за різкий "стрибок" економіки: що придумали "слуги народу" для простих українців.

Як повідомляв Знай.uа "Важкий сесійний тиждень" Дмитра Разумкова: у мережу просочилося смішне фото зі спікером.

Знай.uа писав, нові правила розмитнення євроблях: скільки зажадають заплатити за легалізацію авто.