Дружина експрезидента Петра Порошенка Марина заявила, що залишає посаду голови фонду культури УКФ через тиск влади нинішнього керівництва України, яка має до неї єдину претензію - її прізвище.

Голова Українського Культурного Фонду Марина Порошенко написала заяву про дострокове припинення повноважень у Фонді. Про це дружина Порошенка повідомила у своєму відеозверненні, яке розмістило видання "Еспрессо" та опублікувало її заяву.

″Претензія до мене одна - моє прізвище. Я ношу її більше тридцяти років і пишаюся нею. Вона увійшла в історію України, і ніхто - ні нинішній президент, ні міністр культури, - викреслити її не зможе », - сказала Марина Порошенко.

Дружина екс-президента запевнила, що боротися за пост глави УКФ не бажає, оскільки ″має честь″, а тому складає повноваження добровільно.

У той же час Марина Порошенко не згадала про те, що керований нею фонд роздає сотні мільйонів гривень, а одержувачами коштів часто стають родичі вищих чиновників.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, Марини Порошенко не змогла назвати жодного конкретного проекту, який реалізував її фонд за ці три роки.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олена Зеленська оцінила стиль Марини Порошенко

Також Знай.ua писав, скандальна Оля Фреймут похвалилася чаюванням з сімейством Порошенків