Новий актор творчої студії "Квартал 95" і популярний пародист Юрій Великий пожартував з президента Володимира Зеленського, який відвідав "Вечірній Квартал" з головою ОПУ Андрієм Богданом.

Так, за лаштунками Юрій зняв кумедне відео у вже звичному образі Зеленського. Зазначимо, що ролик знімався з участю Богдана.

На відео актор хрипкуватим голосом говорить: "Дорогі друзі, я зараз перебуваю за лаштунками "Вечірнього Кварталу", і я хотів би..." Тут його мова переривається і в кадрі з'являється Андрій Богдан, який робить вигляд, що щось шепоче на вухо своєму "босові".

"Чоловіче, ви вухом помилилися!" – відповів Богдану Великий.

Після цього пародист президента пообіцяв глядачам "крутий новорічний ефір".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

До речі, користувачі мережі зазначили в коментарях гарне почуття гумору Богдана.

"Що б там про Богдана не говорили, а чувак почуття гумору має", "Добре, що не Майк Тайсон вухом помилився", "Богдан з гумором і навіть двійникові підказує”, "Молодці! Прикольні ви хлопці!", - іронічно написали коментатори.

Нагадаємо, дівчина Андрія Богдана "спалила" главу Офісу Президента з його заступником.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський залишив Богдана без зарплати.

Також портал Знай.uа писав, що проти Богдана відкрили кримінальне провадження за позовом Кличка.