Батько президента України Володимира Зеленського — професор Олександр Семенович розкритикував главу державу за ініціативу щодо продажу землі.

Про це він розповів виданню "Страна".

"200 тисяч га. Що таке гектар - 100 на 100 метрів. Скільки квадратних кілометрів в гектарі? 0,01 кв. км. 200 тисяч га це 2 тисячі кв. км. Це 40 км на 50 км. Пристойна площа?", - порахував Олександр Семенович.

Олександр Зеленський, Страна
Олександр Зеленський, Страна

За його словами, він вже висловив синові, що це неправильно. Олександр Зеленський зазначив, що питання щодо продажу землі в Україні будуть доопрацьовувати.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Я сказав Вові: я незадоволений цією площею. І пояснив, чому. Так, вони будуть змінювати, будуть старатися. Але не для того, щоб заробити, от це ви повинні зрозуміти", - сказав Зеленський-старший.

Зеленський, фото - 24 канал
Зеленський, фото - 24 канал

Водночас він вважає, що відкривати ринок землі треба через умови Міжнародного валютного фонду. "І з цією землею — МВФ дає бабки, виходу немає! Бабок немає, платити нічим. Розумна людина це розуміє. Де він неправий?", - запитав Олександр Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський не говорив з Путіним про Крим на "нормандському саміті": українцям розкрили причини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська підкорила Азербайджан стриманим образом, українці в захваті: фото.

Також портал Знай.uа писав, що у Путіна підготували черговий капкан для Зеленського: Мінські угоди переглянуть.