Блогер Ігор Лесєв жорстко розкритикував прем'єр-міністра України Олексія Гончарука, назвавши його ″найтупішим прем'єром в історії України″ та звинувативши у тому, що він ″порохоботами забив весь Кабмін″.

Про те, що відбувається в Кабміні Лесєв розповів у новому випускі своєї програми ″Не добрий вечір″.

Від блогера дісталося ″на горіхи″ не лише прем'єру, а й президенту Володимиру Зеленському. Лесєв нагадав Зеленському, що він обіцяв провести референдум щодо відкриття ринку землі, а натомість ″послав всіх до голівки прем'єра і звалив в Азербайджан″.

″Зеленський кинув людей з землею, ну а люди зараз кидають лайно в Зеленського. Загалом, любов і голуби″, - зазначив блогер.

В той же час, Лесєв порівнює прем'єр-міністра Гончарука з Яценюком, зазначаючи, що прем'єр часів Порошенка, як виявляється, був не найгіршим. І хоча тоді здавалося, ″що нижче впасти просто неможливо″, Гончарук за кілька місяць свого прем'єрства ″впевнено довів, що він найтупіший прем'єр в історії України″.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак, за словами блогера, Гончарук розуміє, що так довго продовжуватися не буде і його незабаром відправлять у відставку. Саме тому він намагається ″розпихати на хлібні місця віддану йому шваль″.

Так, Лесєв звинувачує Гончарука у тому, що він призначивши собі в радниці Наталію Бойко з партії ″Солідарність″, та одночасно поставивши її представляти Кабмін у ″Нафтогазі″, зробив послугу Порошенку, давши можливість протягнути в Раду В'ятровича.

″Чисто барижна схема, яка не робиться просто так″, - зазначає Леєсв.

Крім того, Гончарук у Держслужбу з безпеки харчових продуктів протягнув ″свого подільника з BRDO Сергія Глущенка″.

″Там крутяться десятки мільйонів, і держзакупівлі дуже специфічні. Тому що це фармацевтика. Щоб очолювати цю держслужбу, потрібно бути профільним фахівцем. А кого туди тягне Гончарук? Він підтягує свого подільника з BRDO якогось Сергія Глущенка. Чувак в Соровського BRDO зараз очолює юридичний сектор. У хлопця юридична освіта, а його хочуть засунути на фітосанітарний напрямок. Ну це як ви художник, а очолюєте атомну станцію″, - обурюєтья блогер.

Лесєв вказує на те, що Глущенко уже очолював цю ж держслужбу при Яценюку і його звідти звільнили. ″Ну тому що навіть у Яценюка помітили, що пацан не в темі″, - зазначає блогер.

Лесєв підкреслює, що Гончарук не лише ″забезпечує квитками″ чиновників часів Порошенка, а й забиває Кабмін абсолютними непрофесіоналами, які ″ставлять нашу з вами безпеку під загрозу″.

″Ми голосували за те, щоб їх всіх на*рен з пляжу. А цей красень на самокаті порохоботами забив весь Кабмін. Так він ще і підтягує абсолютних непрофесіоналів. Персонажів, які ставлять нашу з вами безпеку під загрозу″, - говорить блогер і зазначає, що ″вони туди лізуть дуже добре красти″

Нагадаємо, Ігор Лесєв жорстко пройшовся по мовному омбудсмену Монаховій

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв показав українцям наслідки земельного закону

Також Знай.ua писав, Ігор Лесєв розкритикував міністра Бородянського, який лякає журналістів в'язницею