Криваві події вчорашнього дня прокотилися резонансною хвилею по всій Україні. Відреагували на них і український бізнесмен, політичний експерт і журналіст Андрій Пальчевський.

Пальчевський прокоментував мітинги під Верховною Радою, які організували активісти проти запровадження в Україні ринку землі. За словами експерта, ці акції протесту дуже схожі на початок нового Майдану. Про це Пальчевський сказав в інтерв'ю Рoliteka.

″Це було дуже схоже на Майдан з точки зору масованості. Тобто весь парк був забитий людьми і т. д. Напруга в повітрі вчора була″, - сказав жрналіст.

Пальчевський також зазначив, що Авакова звинуватили в тому, що це він організував акції протесту і сам же ж контролював цих людей за допомогою своїх силових структур.

″Я не знаю на скільки звучить інтригуюче така демонізація Авакова. Але схиляюсь до того, що люди протестують щиро. Дивіться, сьогодні другий день протестів″, - зазначив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Пальчевський зазначив, що якби на чолі цих протестів стали не ″представники старих еліт″, а молоді і нові люди, мітинги можуть перетворитися на серйозну силу.

″Ящо б були на чолі не старі фетіші, яких Зеленський назвав представниками старих еліт, а якби туди стали нові люди, молоді, затятяті щирі українці — це може перетворитися на серйозну справу. Я не знаю, чи вистарчить розуму в керівників старого порядку, таких як Юлія Володимирівна, Тягнибок, поставити молодих людей і відійти на другі ролі. Наразі історія України показує, що ніхто із лідерів ″старого порядку″ не здатні вчасно піти″, - зазначив Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський опинився в епіцентрі штурму Ради і згадав справу Шеремета

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський оцінив зустріч Зеленського з Путіним,

Також Знай.ua писав, Пальчевський прокоментував заяви влади про подвійне громадянство.