Народні депутати України від партій "Опозиційна платформа — За життя" і "Батьківщина" у середу, 18 грудня, пізно ввечері, захопили крісло глави аграрного комітету.

Про це стало відомо завдяки повідомленню журналіста Богдана Амінова.

Тимошенко пакостно раскидывает бумаги в Верховной Раде (милашно выглядит, не правда ли? 🙂), а Кива - толкается со «Слугами народа». Шуфрич успокаивает его обьятиями. Оппозиция срывает голосование. Это происходит прямо сейчас, в десять вечера. Держите 10-секундное видео, которое удалось подснять на телефон) «Оппозиционная платформа - За жизнь» и «Батькивщина» под крики «ганьба» захватили кресло главы аграрного комитета. Пытаются не допустить рассмотрения правок к законопроекту о рынке земли.

Geplaatst door Bogdan Aminov op Woensdag 18 december 2019

"Тимошенко капосно розкидає папери у Верховній Раді (милашно виглядає, чи не правда?), а Ківа — штовхається зі "Слугами народу". Шуфрич заспокоює його обіймами. Опозиція зриває голосування. Це відбувається просто зараз, о десятій вечора", - зазначає журналіст.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

За інформацією журналіста, "Опозиційна платформа — За життя" і "Батьківщина" під крики "ганьба" захопили крісло глави аграрного комітету у спробах не допустити розгляду поправок до законопроєкту щодо ринку землі.

Нагадаємо, Ігор Лесев жорстко пройшовся по прем'єру Гончаруку: "Цей красень на самокаті порохоботами забив весь Кабмін".

Як повідомляв Знай.uа Тимошенко жорстко прокоментувала розгін "земельної Майдану": відео.

Знай.uа писав, долар по 40 під Новий рік? Що буде з курсом гривні найближчим часом.