Президент Володимир Зеленський підписав укази про звільнення Володимира Єльченка з посади Постійного представника України при Організації Об’єднаних Націй та призначення його послом України в США.

Попередній посол України в США Валерій Чалий був звільнений з посади ще 19 липня, але до сих пір ця посада залишалась вакантною. Свою попередню згоду на призначення Єльченка послом Україні США дали ще на минулому тижні.

Володимир Єльченко, фото: censor.net.ua
Володимир Єльченко, фото: censor.net.ua

Також стало відомо ім’я нового Постійного представника України про ООН. Ним став колишній заступник міністра закордонних справ Сергій Кислиця.

Нагадуємо, що 1 січня 2020 року може залишити свою посаду тимчасово повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор, який нещодавно замінив на посту посла США Марі йовановіч.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", закон про Бюро фінансових розслідувань: бізнес просить парламент ухвалити до кінця року.

Також "Знай.ua" писав, що Шокіна намагалися отруїти двічі, Джуліані розкрив деталі.