На днях відомий телеведучий та нардеп від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко втрапив у скандал. Так, цього разу народний обранець "спалив" переписку своїх колег, а також розсекретив назву робочого чату політичної сили Зеленського.

Відтак, у фракційному чаті депутатів-мажоритарників, який носить назву "Мажори СН", ймовірно стався конфлікт між нардепами Орестом Саламаха і Тищенко. Стосувалася суперечка, яку вдалося підловити журналісту Олексію Липовецькому, процедури виділення субсидій на округи.

"Тобто якщо ти набрав 90%, тобі можна більше, ніж іншим? Ти вважаєш себе краще нас?, - написав нардеп Орест Саламаха, обраний по 121 округу, що на Львівщині.

Микола Тищенко, 24 канал
Микола Тищенко, 24 канал

"Ні в якому разі, повинні бути прозорі правила гри, а не договорняки, організовані Мінфіном. А пред'яви кидайте тим, хто їх організував. І вони повинні понести покарання", - наступним написав нардеп Зіновій Мирославович з 87 округу в Івано-Франківській області.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Орест!!! Може відключити дурку і почнеш писати від себе...???", - написав Тищенко Саламаху.

Також на відео видно, як Тищенко написав ще одне повідомлення: "При чому тут 90%, 1%, ??? СУТЬ не втрачає!!!!! Ви рвете партію на шматки!!!!! Ок".

Нагадаємо, раніше "темний лицар" висміяв імпровізовану ревізію Тищенка і Кравцова

Як повідомляв портал "Знай.ua", пранкер Джокер спілкувався з Кличком від імені "слуги народу" Миколи Тищенка

Також "Знай.ua" писав, що Тищенко зі "Слуги народу" познущався з журналістів