В зоні бойових дій на Донбасі біля Мар’їнки активізувались ворожі снайпери, повідомляє штаб Операції об’єднаних сил.

Одиночні прицільні постріли з боку ворога українські військові спостерігають щодня. Кулі снайперів забрали життя двох людей. 18 грудня снайпер поранив місцевого мешканця, який за кілька хвилин помер на власному подвір’ї. Також куля ворожого снапера забрала життя українського вйськовослужбовця Василя Лісіцина.

Обстріли на Донбасі, фото: пресцентр ООС
Обстріли на Донбасі, фото: пресцентр ООС

Крім того, від кулі снайпера зазнала поранення місцева мешканка, яка йшла вулицею Мар’їнки разом із своєю дитиною. Наразі постраждала знаходиться в Курахівській міській лікарні.

За даними армійської розвідки така активність снайперів може бути пов’язана з тим, що на Донбас прибули випускники російської снайперської школи, які складають там свої іспити. Головна мета ворога — завдати українцям якомога більше втрат, тому вони стріляють і у військових, і в цивільних.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадуємо, що під час зустрічі в Мінську сторони не змогли домовитись про обмін полоненими між Україною та Росією.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що жителі "ЛДНР" прокоментували зустріч Зеленського і Путіна в Парижі.

Також портал "Знай.ua" писав, що після зустрічі Зеленського з Путіним бойовики влаштували пекельну добу воїнам ЗСУ.