Партія експрезидента Петра Порошенка "Європейська солідарність" заявила про обшуки в їх офісі за адресою вул. Лаврська, 16, які провели співробітники Держбюро розслідувань. Про це повідомила прес-служба політсили.

"Молоді люди спортивної статури з прихованими особами заблокували вхід на робочі місця і довго не представлялися. Зрештою з'ясувалося, що ця "спецоперація" проводиться працівниками Державного бюро розслідувань, директор якого Роман Труба є фігурантом "касетного скандалу", завдяки якому суспільство дізналося про пряме ручне управління ДБР з боку Офісу президента Зеленського", - розповіли в прес-службі "ЄС".

Пізніше цю інформацію підтвердила прес-секретар ДБР Анжеліка Іванова, передає hromadske. За її словами, санкціоновані обшуки проводилися за кількома адресами, у тому числі на території, де розташований офіс партії.

Дії проводилися в рамках двох досудових розслідувань: одна стосується угоди купівлі-продажу заводу "Кузня на Рибальському", інша – щодо "ситуативної кімнати" в Офісі президента, приміщення обладнане системою захисту від зовнішнього прослуховування.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що СБУ проводить обшуки в клубі "5 елемент", який пов'язують з Порошенком і Кононенком.

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр Милованов хоче розпродати українську землю іноземцям: "Я особисто не згоден..."

Також портал Знай.uа писав, що українцям запропонували альтернативний варіант отримання зарплати.