Нова українська влада створює гарні вистави для телебачення, проте в реальному житті вона діє абсолютно "не красиво". Про свої очікування від команди "слуги народу" Володимира Зеленського для Politeka-Online розповів лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький.

Коментуючи тему масових протестів проти закону про відкритому ринку землі, Білецький розповів про плани "Нацкорпуса". За його словами, в даний момент все залежить від кроків нової влади. Про це пише портал "Політека".

"В даний момент я бачу одну і ту ж картину: збрехали, красиво показали по телевізору – негарно зробили те, що планували. І так абсолютно у всьому", - обурився глава "Нацкорпуса".

Андрій Білецький
Андрій Білецький

Білецький заявив, що спочатку тема з відкритим ринком землі теж починалася "красиво": уряд обіцяв ретельно розібратися в цьому питанні, а Зеленський двічі підкреслював, що землю не продаватимуть іноземцям.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"А маємо абсолютно протилежну картину. Маємо реформу, яка ні в чому в даний момент не відповідає інтересам України… Для того, щоб відкрити ринок землі, у тебе має бути покупець", - зазначив Білецький.

За словами Білецького, всі інші держави з відкритим ринком землі спочатку створювали спеціальні організації, які викуповували ділянки у громадян і займались їх подальшим продажем, а також Національні земельні банки, які видають фермерам кредити на купівлю землі.

Як приклад лідер "Нацкорпуса" привів Францію. При цьому він зазначив, що уряд досі не перейматися через створення відповідних структур.

Нагадаємо, Арахамія зі "Слуги народу" вимагає дозволити алкоголь в Раді.

Як повідомляв Знай.uа Арахамія і Білецький зчепилися під Радою, не могли поділити Авакова: відео спливло в мережі.

Знай.uа писав, Андрій Білецький: Акція під Радою буде безстроковою.