Цими днями тимчасова повірена України в Швеції Олена Полуніна опинилася просто в центрі дипломатичного скандалу. Так, працівники посольства звинувачують її в порушення їх трудових прав. Про таке розповіла одна з дипломатів, яка й постраждала від Полуніной.

За її словами, з нею не тільки достроково припинили контракт, ай тривалий час цькували, влаштовуючи махінації з її підписом і створення житлових проблем.

"Я - саме той дипломат, яку вчора charge d'affaires вдарила дверима і кидала стосом паперів в обличчя в посольстві України в Швеції. Всупереч домовленостям не йти до лав МЗС, тому що це зашкарубла радянська тоталітарна машина, я все-таки вирішила працювати на користь держави. Тепер розумію, на жаль, чому мене відмовляли", - розповіла дипломат.

Також, як додала потерпіла, наразі вона вже звернулася до медиків і в поліцію Стокгольма, які все зафіксували документально.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в анексований Крим стало їздити менше українців: в уряді назвали цифри

Як повідомляв портал Знай.ua, український омбудсмен Людмила Денисова зробила гучну заяву. Так, вона розповіла, що за 5 років окупації Криму на півострів було переселено понад 140 тисяч жителів Росії.

Також портал Знай.ua писав, що впливове американське видання The New York Times опублікувало статтю, в якій на карті Україну зобразили без Кримського півострова.