В Україні хочуть ліквідувати посаду президента, адже історія показує, що це погано впливає на країну. Відповідна петиція з'явилася на сайті Президента України.

Відтак, ініціатор, яким став Віктор Товстоляк, запропонував викреслити зі списку професій посаду глави держави. Передаємо тест петиції без змін:

"Пропоную ліквідувати посаду президента України, як зайву і особливо небезпечну посаду для держави Україна. Це підтверджує історія незалежної України з 1991 р. і по наш день. Наш менталітет, це козацьке коло-парламент. А монарший-президентський устрій спочатку ненависті і порочний для України"

Наразі петицію підтримали вже близько тридцяти людей. Зауважимо, що якщо за неї "проголосують" 25 тисяч українців, то її розгляне лідер України Володимир Зеленський.

Нагадуємо, що навколо посольства України в Швеції розгорнувся гучний скандал через порушення трудових прав його працівників.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, український омбудсмен Людмила Денисова зробила гучну заяву. Так, вона розповіла, що за 5 років окупації Криму на півострів було переселено понад 140 тисяч жителів Росії.

Також портал Знай.ua писав, що впливове американське видання The New York Times опублікувало статтю, в якій на карті Україну зобразили без Кримського півострова.