Перед Новим роком багато видань складають різні рейтинги, крім того соціологічні опитування проводять і експерти. Президент Володимир Зеленський у всіх цих рейтингах займає перше місце.

Володимир Зеленський не міг не стати людиною року, оскільки українці скучили за таким президентом, який хоч щось робить для країни.Таку думку висловив журналіст і політичний оглядач Андрій Пальчевський в інтерв'ю Рoliteka.

В цьому році Зеленський виграв свою головну битву, оскільки країна уникла найгіршого, зазначив Пальчевський.

"В цьому році все могло виявитися набагато гіршим. Нас могла чекати інфляція - цього не сталося. Зміцнення валюти відбулося. Хочемо ми цього, чи ні. Краще, коли ти отримуєш у доларовому еквіваленті більше, ніж отримував на 10-15%. Правда, заслуги в цьому самого президента небагато. Тут головна заслуга Зеленського - що він виграв вибори і прибрав головного хрестопроадавця України - Петра Порошенка. Який грав і грає досі на цих зобов'язаннях", - зазначив журналіст.

Пальчевський дав оцінку роботі президента і поставив йому ″залік″.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Економіка звичайно у поганому стані, але є надія. Мир - є надія. Посадки - є надія", - зазначив Пальчевський.

Журналіст також висловив надію на те, що Зеленський все-таки проявить мудрість і проведе референдум щодо відкриття ринку землі.

Пальчевський наголосив на тому, що рейтинг Зеленського піднявся після переговорів у Парижі в "нормандському форматі".

"Тому, що Зеленський реально хоче миру, він за нього бореться. Тому що Зеленський реально розуміє, що не потрібно влізати у справи такої великої країни як Сполучені Штати Америки. Він тут проявив політичну мудрість. Тому, оцінка - "залік", - підсумував Пальчевський.

Нагадаємо, журнал "Фокус" назвав 100 найвпливовіших українців 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський показав різницю між Порошенком і Зеленським

Також Знай.ua писав, Пальчевський запропонував змінити інститути влади.