Відомий український журналіст, політичний експерт Андрій Пальчевський привітав тих, хто голосував за Зеленського і пояснив, чому вони вчинили правильно. Відповідне відео він опублікував в особистому Facebook.

"В цей непогожий день скрасим настрій всім тим, хто голосував за Зеленського і всіх тих, кого я підбиває це робити. Слава богу: ми вчинили правильно, тепер всі за ним і за членами його команди, яких треба модулювати періодично і поки можна гавкати, я буду це робити", - говорить він.

Андрій Пальчевський, кадр з відео Рoliteka
Андрій Пальчевський, кадр з відео Рoliteka

Пальчевський зазначає, що всі ті, хто вважали, що потрібно підтримати Порошенка, помилялися з його армією, яка програла таку велику частину країни і мовним питанням, який розділяв українців.

"Ми входимо в Новий рік з надією на світ, ми входимо з газом, з новим Путіним, який, як я і припускав два тижні тому, що скоріше всього в сутичці з Зеленським він займе досить м'яку позицію. А наш президент поки зайняв начебто тверду. І дивіться – працює, тому що немає нічого страшнішого, ніж особиста неприязнь. І ось та, яка існувала між двома лідерами, не давала країнам розвиватися. Слава богу наш липецький полководець зник у небуття. Вишенькою на торті буде, якщо в наступному році Зеленський його все-таки посадить", - заявив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Журналіст припустив, що це може статися до 8 березня, тому що "весна прийде".

не так уж мы и ошиблись)

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 23 december 2019

Нагадаємо, Пальчевський прокоментував акції протесту під ВР.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський розповів про загибель на Майдані і "таємної операції Авакова".

Також Знай. ua писав, що Пальчевський запропонував змінити інститути влади.