Лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький прокоментував виступ Сергія Лаврова, який заявив, що Росія буде захищати російськомовних українців.

Свої думкі з приводу агресивних заяв глави зовнішньополітичного відомства Росії Андрій Білецький виклав у інтерв'ю Андрію Пальчевському для Рoliteka.

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров під час виступу в Раді Федерації заявив, що в Україні нібито порушують права російськомовних громадян та пообіцяв ″жорске припинення дискримінації″.

Журналіст і блогер Андрій Пальчевський запитав Білецького, як він ставиться до подібних заяв.

″Нас не потрібно захищати. Ми не є у власній країні ізгоями. Я от народився в російськомовній сім'ї, а зараз принципово перейшов на українську мову. 60% людей, з якими я воював на фронті, були російськомовними і вони захищали країну від вас, ″захисників″ в особі Лаврова, Путіна та багатьої інших. Тому захисту ми не потребуємо. А з іншого боку, цій ″технології″ не одна сотня років″, - заявив Білецький.

Популярні новини зараз
"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Пальчевський додав, що російськомовне населення яке воювало на Донбаі, і буде воювати, якщо буде потрібно, за Україну. І якщо їх і потрібно від чогось захищати, то від тієї політики, яку проводив Порошенко.

″Звичайно, потрібно захищати і російськомовних і українськомовних, всіх українців від політики Порошенка у плані клептократії. Від політики влади злодіїв″, - додав Білецький.

Нагадаємо, Лавров записався у "захисники" українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський дав Зеленському інструкцію щодо Донбасу

Також Знай.ua писав, коментуючи тему масових протестів проти закону про відкриття ринку землі, Білецький розповів про плани "Нацкорпусу".