Свою історію кохання в Improv Live Show на Новому каналі розповіли ресторатор і народний депутат Микола Тищенко та його молода дружина Алла. Йому - 47, їй - 24. Вони найбільш обговорювана пара шоу-бізнесу.

Микола та Алла зізнаються, що попри велику різницю у віці між ними зав'язалися справжні та міцні почуття. Але, як виявилося, їхній союз міг би не скластися, адже дівчині відомий ресторатор відразу не сподобався. Вперше майбутнє подружжя побачили один одного на роботі – Микола знімався в телепроекті, Алла приїхала брати у нього інтерв'ю.

Микола Тищенко, фото: прес-служба Нового каналу
Микола Тищенко, фото: прес-служба Нового каналу

Дівчина згадала, що на той час Микола був сильно перекачаний, на її погляд. Алла навіть задумалася, як можна допомогти йому. Але сам Микола закохався в журналістку з першого погляду та вирішив добитися уваги дівчини. Згодом ресторатор покликав її на романтичну вечерю. Алла довго не погоджувалася, але потім здалася:

"Як зараз пам'ятаю, він замовляє в ресторані 50 г полуниці, ще 50 г ягід якихось. Я подумала, що в Києві дуже економлять на дівчатах, і запропонувала за себе доплатити"

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Микола Тищенко, фото: прес-служба Нового каналу
Микола Тищенко, фото: прес-служба Нового каналу

Микола розповів, що насправді замовив багато різних страв, але кожної в невеликих кількостях. Ресторатор уточнив, що любить, коли на столі багато їжі. Проте, незручна ситуація не зіпсувала враження один про одного і у пари зав'язалися стосунки, а в 2016 році вони одружилися.

Історію кохання подружжя на Improv Live Show обіграли імпровізатори Валик Міхієнко, який став Миколою, і Вова Шумко – йому дісталася роль Алли.

Микола Тищенко, фото: прес-служба Нового каналу
Микола Тищенко, фото: прес-служба Нового каналу

Нагадаємо, раніше Тищенко "спалив" гучний скандал всередині фракції "Слуга Народу"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тищенко зі "Слуги народу" прикинувся Святим Миколаєм у Раді: фото

Також "Знай.ua" писав, що Тищенко зі "Слуги народу" спробував перекривляти соратника Порошенка: Геращенко не витримала