Народного депутата України від фракції "Слуга народу" Олександра Юрченка спіймали на дивних схемах. Відповідний пост опублікував Олег Сіморозі в Facebook.

"Це Саша Юрченко, народний депутат України від фракції "Слуга народу". Обирався Саша до парламенту як "активіст" та "борець з незаконними забудовами" в Голосіївському районі столиці", - пишет он.

Він розповів, що ще в 2018 році Юрченко як голова громадської ради вимагав від правоохоронних органів вплинути на діяльність закладу "Галерна". Тоді він посилався на те, що заклад незаконно розмістив споруди в межах захисної смуги в мікрорайоні Корчувате.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

" Пройшов рік, Саша став нардепом від "Слуги народу", тепер він святкує корпоратив в цьому ж таки Галерному. На його банкеті також присутній власник вищезгаданого закладу. Тобто спочатку вимагав закриття та звертався до поліції, а тепер бухає з власником. От після таких уродів як Юрченко з'являються байки про активістів, які заробляють від кошмарення забудов, генделів і тд. Але точно не варто рівняти всіх активістів до рівня Юрченка!", - пишет Симороз.

Це Саша Юрченко, народний депутат України від фракції "Слуга народу". Обирався Саша до парламенту як "активіст" та "...

Geplaatst door Олег Симороз op Donderdag 26 december 2019

Нагадаємо, скандальний нардеп від "Слуги народу" засудив приховані камери в спортклубах Порошенко.

Як повідомляв Знай. ua, "Слуга народу" влип у гучний скандал через заяви про Крим.

Також Знай. ua писав, що юнак із "Слуги народу" Зеленського заявив про війну з Росією з-за мовного закону.