Цими днями у столиці Комуністична партія України провела конференцію, яка приурочена до 140-річчя від дня народження радянського диктатора Йосипа Сталіна. Відповідні фотографії зі з'їзду опублікували на сторінці самої фракції.

Як відзначається, конференція, яку відбувалася 21 грудня, мала назву "Й. В. Сталін і революційне перетворення світу". Так, на ній свою промову зачитав скандальний голова КПУ Петро Симоненко, доктор історичних наук, дійсний член-кореспондент НАН України Валерій Солдатенко, кандидат історичних наук Анатолій Арсеєнко та інші діячі.

З'їзд КПУ, фото з вільних джерел
З'їзд КПУ, фото з вільних джерел

Окрім цього, на закінчення Симоненко подарував присутнім медаль до 140-річчя диктатора Сталіна, а перший секретар ЦК ЛКСМУ Михайло Кононович – "комсомольський квиток".

Зауважимо, що українцям не дуже сподобався такий політичний "шабаш". Так, на це відреагував навіть офіцер ЗСУ та полковник Анатолій Штефан (Штіріліц).

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Упирі підняли голови. Заборонена в Україні секта Комуністична партія України провела в Києві "збір до дня народження Йосипа Сталіна. Симоненко вручив "активістам" "пам'ятну медаль до 140-річчя вбивці і ката Сталіна", – написав обурено він.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, скандальний нардеп від "Слуги народу" засудив приховані камери в спортклубах Порошенко.

Як повідомляв Знай. ua, "Слуга народу" влип у гучний скандал через заяви про Крим.

Також Знай. ua писав, що юнак із "Слуги народу" Зеленського заявив про війну з Росією з-за мовного закону.