На просторах мережі почався гучний скандал через фотографії, з неправильно припаркованим автомобілем нардепа від президентської партії "Слуга народу" Юрія Корявченкова ("Юзика").

Машина Юзика, Facebook

Так, ці кадри були зроблені в рідному місті політика, а саме в Кривому Розі. Знімки розмістив користувач Алекс Ігнатенко в пабліку "Це Кривий Ріг, дитинко" в соціальній мережі Facebook.

"Дзержинка. "Юзик" припаркувався біля "Кіптяви і Баклажана". Права за сало?" – він підписав фотографії.

Скріншот, Facebook

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також у коментарях під публікацією люди вибухнули гнівом через ігнорування народним депутатом елементарних правил паркування машини.

"Йому можна", "Гнати цього "Юзика" сс*нными ганчірками! Дістав вже. Думає, раз кент презик, то все можна. Він тепер тут цар і бог", "Юзику" тепер все можна!" – обурюються користувачі.

Коментар, Facebook

Коментар, Facebook

Коментар, Facebook

Нагадаємо, що народний депутат від президентської фракції "Слуга народу" Олексій Устенко потрапив у гучний скандал. Він заявив, що Україна нібито сама спровокувала анексію Криму, прийнявши в 2014 році закон про мову.

Як повідомляв портал Знай.ua, Конституційний суд України визнав неконституційним законопроект президента Володимира Зеленського про додаткові підстави для дострокового припинення повноважень нардепа.

Також портал Знай.ua писав, що народного депутата України від фракції "Слуга народу" Олександра Юрченка спіймали на дивних схемах.