Глава української держави Володимир Зеленський здійснив новорічне бажання 9-річної дівчинки Каті Щербак із Сєвєродонецька. Український лідер подарував їй смартфон.

Катя Щербак, ЛОДА

Так, подарунок від президента дитині вручив голова Луганської обласної державної адміністрації керівник військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Раніше дівчинка відправила лист, в якому привітала лідера нашої країни Володимира Зеленського з Новим роком і попросила у нього подарунок.

Катя Щербак і Сергій Гайдай, ЛОДА

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Дорогий президент, вітаю з Новим роком. Бажаю здоров'я твоїм дітям. Бажаю відмінних оцінок, і отримати багато знань і щоб все було добре. Можна попросити у вас маленький подарунок телефон – сенсорний, як у моєї мами і щоб був застрахований. Спасибі, що прочитали мого листа. Я дуже стараюся добре вчитися. Бажаю гарно провести Новий рік всією сім'єю і всією країною", – написала Катя.

Лист Каті Щербак, ЛОДА

До того ж, дівчинка подякувала главі держави за подарунок і привітала всіх жителів Луганської області з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами.

Катя Щербак і Сергій Гайдай, ЛОДА

Катя Щербак і Сергій Гайдай, ЛОДА

Нагадаємо, що Михайло Подоляк оцінив минулий рік в Україні та діяльність Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.иа український комік Юрій Великий, який приєднався до студії "95 Квартал" після того, як Володимир зеленський став президентом України, показав веселе відео.

Також портал Знай.иа писав, що український президент відзначить новий рік у державній резиденції "Синьогора", яка розташована біля села Гута Івано-Франківської області.