Президент Володимир Зеленський скасував дисциплінарні стягнення у вигляді догани, які були оголошені двом заступникам голови Офісу Президента два дні тому. Відповідний Указ був оприлюднений на офіційному сайті главі держави.

Як повідомляється, Сергій Трофімов та Кирило Тимошенко отримали догани 17 грудня за те, що неналежним чином виконували службові обов’язки під час робочого візиту Зеленського до Дніпра. Саме ці догани й були скасовані новим указом голови держави від 26 грудня.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадуємо, що зараз Володимир Зеленський перебуває з робочим візитом в Івано-Франківській області, де має заслухати звіт обласного голови Дениса Шмигаля та перевірити хід відновлення зруйнованого мосту через ріку Чечва.

Як повідомляв "Знай.uа" Зеленський знову хоче переписати Конституцію України: що відомо про новому законі президента.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також "Знай.uа" писав про те, що Зеленський поклав подарунок під ялинку 9-річній дівчинці: "Спасибі, що прочитали мого листа".