Як відомо, сьогодні в районі Горлівки на пункті пропуску "Майорське" відбувся обмін полоненими між Києвом і терористичними "ДНР" та "ЛНР". Так, один із звільнених українців Олександр Данильченко розповів, як його в полоні били та знущалися над ним.

За його словами, потрапив він у полон до найманців Путіна ще у листопаді 2017 року. С сталося це в окупованому Луганську.

"Об'єдналися, зв'язалися з нашими друзями в Україні, почали діяти не проти солдатів, а проти їх вищих, так би мовити, кореня цього всього. Тих людей, які вбивали і грабували наш рідний Луганськ в 2014 році. Так вийшло, що попалися", - зізнався він.

Скріншот з відео

Також 35-річний чоловік додав, що під час ув'язнення його та його товаришів били та жорстоко знущалися, щоправда, не дуже довго, адже вони не знали практично ніякої інформації.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Били, катували. Але недовго. Коли зрозуміли, що вся інформація видана, у нас її не сильно багато і було, тоді вже відправили до в'язниці після 15 місяців підвалів" МГБ ". І ось, ми тепер в Україні, вдома… ", - розповів Данильченко.

Нагадаємо, вранці, 29 грудня, терористи "ДНР" та "ЛНР" доставили українських полонених для обміну на пункт пропуску "Майорське"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Путіна показали, кого віддадуть Україні під час обміну полоненими.

Також Знай.ua писав, ЗМІ не допустять на обмін полоненими з бойовиками