Як відомо, у неділю, 29 грудня, в районі Горлівки на пункті пропуску "Майорське" відбувся обмін полоненими між Києвом і терористичними "ДНР" та "ЛНР". Так, один із звільнених українських військових Кім Дуванов розповів про те, як найманці захопили його в полон, а також зізнався про власних побратимів, які також чекають звільнення.

Відтак, військовослужбовця ЗСУ разом з іншими бійцями його схопили на блок-посту під Донецьком, куди їх вантажівка ненароком заїхали. Окрім цього, він розповів, що його побратими і по нині залишаються полоненими бойовими "ДНР".

Обмін полоненими,фото - Інформатор
Обмін полоненими,фото - Інформатор

"Є такі, кого не відпустили. Дуже шкода, що так вийшло. Вони дуже сподівалися. Вони дуже чекали", - сказав Дуванов.

Окрім цього, він зізнався, що за три дні до обміну, інші полонені доже сильно хвилювалися та мріяли почути власне ім'я у списках на обмін.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Уявіть, коли останні три доби нас збирали. Уявіть, що відчували ті люди, які чекали на обмін, які просиділи там довше, ніж я. На них неможливо дивитися без сліз", - зауважив військовий.

Нагадаємо, у день обміну полоненими бойовики Путіна нахабно "накрили вогнем" українських воїнів.

Як повідомляв портал Знай.uа, з'явилися важливі деталі стосовно обміну полоненими між Україною і Росією.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.