Як відомо, вже на днях між Україною і Росією має відбутися обмін полоненими, про який домовилися лідери "нормандської четвірки" на саміті в Парижі. Відтак, сторони передадуть одна одній близько двохсот осіб, пише "Інтерфакс".

Як відзначається, наразі в рамках "Великого обміну" проводиться опитування стосовно всіх потенційних учасників. Відтак, полонені мають або погодитися щодо обміну, або відмовитися. Вже після цього і буде сформована та кількість полонених, які передадуть сторони одна одній.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Буде сформульована остаточна формула (обміну полоненими - ІФ). Однак, поки верифікація більшості учасників обміну не проведено, можна припустити, що вдасться обміняти в цілому трохи більше 200 чоловік", - йдеться в повідомленні.

Зауважимо, що раніше передбачалася, що обміняти вдасться близько 300 осіб.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нагадаємо, Путін облив брудною лайкою посла Польщі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путіна помістили в презерватив: у Бразилії створили жорстку карикатуру на агресора

Також Знай.ua писав, Зеленський став героєм новорічної обкладинки журналу The Week.