Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 29 грудня російські окупанти обстріляли позиції бійців та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали. Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Відтак, бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню. Три рази обстріляли військових оперативно-тактичного угруповання "СХІД".

  • поблизу Широкиного;
  • біля Авдіївки;
  • неподалік з Водяне;

Військовий, фото з вільних джерел
Військовий, фото з вільних джерел

Та п'ять разів оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ":

  • в районі населеного пункту Кримське;
  • поряд з Оріхове;
  • три рази поблизу Новолуганського;

Окрім цього, як підкреслюється, в результаті обстрілів російських окупантів жоден військовослужбовець Об’єднаних сил не постраждав та не загинув.

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Зведення станом на 07:00 29 грудня 2019 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 28 грудня збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 28 december 2019

Нагадаємо, вранці, 29 грудня, терористи "ДНР" та "ЛНР" доставили українських полонених для обміну на пункт пропуску "Майорське"

Як повідомляв портал Знай.ua, у Путіна показали, кого віддадуть Україні під час обміну полоненими.

Також Знай.ua писав, що відомий політолог Михайло Подоляк заявив, що цей обмін полоненими між Росією та Україною є не тільки поспішним, ай може призвести до швидкого падіння рейтингу українського лідера.