Як відомо, вже сьогодні президент України Володимир Зеленський та глава РФ Володимир Путін має провести обмін полоненими. Відтак, цю подію не обійшов стороною і відомий політолог Михайло Подоляк, який заявив, що цей обмін є не тільки поспішним, ай може призвести до швидкого падіння рейтингу українського лідера. Відповідний допис він опублікував на власній Facebook-сторінці.

"Якщо перший обмін був продуманий, психологічно важливий для країни і в якійсь мірі доводив рішучість Зеленського, то зараз відбувається все надто спішно і дивно. І відверто вже розколює країну на фундаментальні "за і проти". Нинішній обмін однозначно в середньостроковій перспективі обвалить рейтинг президента... Тому що Україна в цей раз запропонувала до обміну не стільки безпосередніх учасників подій на Донбасі, скільки учасників кривавих подій ДО, подій, що призвели до численних кривавих подій. І зробила це, відверто ламаючи власні закони, правосуддя, процедури", - написав Подоляк.

Михайло Подоляк

За його словами, українці поділяться на дві категорії людей, яким не сподобається обмін:

"Перша і обов'язкова сторона ... Про болотне ниття. Традиційне: "Ой-ой, відправили на обмін явних терористів і злочинців і тим самим добровільно і остаточно зруйнували справу про розстріли на Майдана. Чи не довели його до логічного завершення... Є і інша сторона. Черговий прояв слабкості держави. Воно не змогло забезпечити процес законністю, правовою логістикою, доказом. І цим швидко агрять пенсіонерів. Так-так, тих самих, що люблять "туси". Їх мало, але вони починають знову об'єднуватися, щоб "захищати державу"… Тому нас знову чекає столична бійня, яка на цей раз точно примножить нас на нуль. Тому що не можна ламати через коліно заради ситуативних профітів...", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Скріншот допису

Нагадаємо, у Путіна показали, кого віддадуть Україні під час обміну полоненими.

Як повідомляв портал Знай.ua, ЗМІ не допустять на обмін полоненими з бойовиками

Також Знай.ua писав, з'явилися важливі деталі стосовно обміну полоненими між Україною і Росією