В результаті обстрілу в Донецької області були поранені працівники КП "Компанія "Вода Донбасу".

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Були поранені три співробітника компанії. Боєприпасами був пошкоджений і згодом згорів автомобіль ЗІЛ-131", – йдеться у повідомленні.

Обстріл стався в районі села Крута Балка під час розчищення дороги до насосної станції першого підйому Южнодонбасского водопроводу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Характер поранень працівників та інша інформація уточнюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що перший президент України Леонід Кравчук поспішив заспокоїти народ оптимістичною заявою – воювати з Україною Росія не буде.

"Путін офіційно сказав, що з Порошенком не буде обговорювати ніякі питання. Зруйнований Донбас Росія поверне, тому що він їй не потрібен. Але питання деокупації Донбасу і Криму не можна розглядати разом. До тих пір, поки не сядемо за стіл з Кремлем, нічого не буде".

Як повідомляв портал "Знай.uа", бывший священик УПЦ МП почув вирок від Новоайдарського районного суду Луганської області. Відомо, що чоловіка засудили до шести років позбавлення волі за співпрацю з путінськими бойовиками. За інформацією спецслужб, у квітні 2014 року настоятель одного з храмів Новоайдарського району примкнув до головорізів "ЛДНР". Відомо також, що на чолі групи антиукраїнськи налаштованих осіб клірик організував блокування автодороги в Луганськ, перешкоджаючи переміщення сил та засобів ЗСУ в район проведення АТО.
"Знай.uа" писав, що п'ять років тому полковник ФСБ Ігор Гиркин був командиром спецпідрозділу ФСБ "Крим", був перекинутий на Донбас, він захопив Слов'янськ та зробив перші постріли у війні на Донбасі, по суті, розпочав широкомасштабні бойові дії. І ось через п'ять років Гиркина вигнали з ганьбою з Донбасу самі куратори з ФСБ, він став опозицією і критиком путінського режиму і дійшов до того, що почав організовувати антипутінські мітинги - нарешті прозрів.