Політолог, директор програми Міжнародна і внутрішня політика аналітичного центру ″Український інститут майбутнього″ Юрій Романенко підбив підсумки 2019-го і назвав головний позитив року, що минає.

Про те, що було доброго у році, який уже через лічені години стане історією, Юрій Романенко розповів в інтерв'ю для Рoliteka.

На питання журналіста, що було хорошого у 2019-му, політолог відповів:
″Ми прибрали Петра Порошенка. Все″

На думку Романенка, це було єдиним позитивом в житті країни за весь рік.

″Чи було зло покаране? По-моєму, Петро Олесійович прекрасно себе почуває. Вироку він не отримав, і це ще один факт імпотенції системи″, - зазначив експерт.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Романенко також нагадав, що Зеленський обіцяв стати вироком для Порошенка під час президентських перегонів.

″Він не став вироком для старої системи. Стара система як при Порошенку встановилася, так вона прекрасно себе почуває і досі, і нема ніяких факторів, які б показували, що вона кудись дівається″, - зазначив Романенко.

Нагадаємо, Романенко прокоментував передачу екс беркутівців Росії

Як повідомляв портал Знай.ua, Юрій Романенко показав, що Україна виграла від газового договору з Росією

Також Знай.ua писав, Юрій Романенко пояснив, чому Україні не вдасться наздогнати Польщу