Екс-прокурор Криму, а нині депутат Державної думи Росії Наталія Поклонська на своїй сторінці у Facebook зробила гучну заяву щодо новорічного привітання президента України Володимира Зеленського.

За словами Поклонської, їй вперше в історії не було соромно за президента, а також в неї пропало відчуття знаходження на з’їзді КПРС із зачитуванням довгих та нудних доповідей про трудові подвиги.

“Зазвичай після такого ложка з олів’є до рота не лізе”, - написала Поклонська.

Також вона зазначила , що “не було ніяких страшилок про НАТО, агресора та окопи” і Зеленський сказав те, що “давно вже час зрозуміти” - усі народи є єдиною країною і “правильність" громадянина не залежить від мови, якою він говорить”.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

“Я знаю, що українці втомилися від переворотів і потрясінь - вони чекають миру, і Зеленський через своє звернення намагається його принести. Не беруся гадати, як буде на ділі, але мені його слова подобаються”, - завершила своє повідомлення Поклонська.

Нагадуємо, що вчора вчиталь української мови повідомила про те, що частина новорічної промови Зеленського є плагіатом на статтю класика української літератури Уласа Самчука "Нарід чи чернь?".

Як повідомляв портал Знай.uа, новорічне відеозвернення Володимира Зеленського викликало бурхливу реакцію в соцмережах.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський з Путіним вирішили долю Донбасу одним дзвінком.