Як відомо, цими днями колишній керівник Державного бюро розслідувань Роман Труба втрапив у дуже гучний скандал. Відтак, наразі він отримав продовження: в мережу злили новий аудіозапис, в якому йдеться про обшуки в будинку та різних підприємствах екс-глави Національного банку України Валерії Гонтаревої.

Відповідний запис з’явився в Telegram-каналі "Трубу прорвало".

Як відзначається, цього разу, ймовірним, співрозмовником Труби виступає керівник патронатної служби ДБР Олександр Удовиченко. Так, на ньому чути, як останній розповідає колишньому голові ДБР "команди", які той має виконати стосовно Гонтаревої. А мова йшла про необхідність провести обшуки помешкання та підприємств пов'язаних з колишньою главою НБУ.

Роман Труба
Роман Труба

"Ми ж отримали обшуки у справі про Гонтаревої, там де заява Вані була. Там "Укроборонпром", підприємства-суб'єкти господарювання, які підпадають під контракти. І місце проживання Гонтаревої — там більше таке — тактико-психологічний… Я поставив питання оперативного супроводу. Він мене набрав і сказав, що Б.А. на місці і все забезпечить, і попросив, щоб ви набрали", — йдеться у розмові.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот допису

Нагадаємо, депутати ВР проголосували за звільнення Труби з ДБР.

Також портал "Знай.ua" писав, що Порошенко проігнорував 15 допитів в ДБР.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.