У Міністерстві економіки опублікували дані про те, скільки за місяць отримали міністр Тимофій Милованов та його заступники. Дані оприлюднені за листопад 2019, та названо величину премії за грудень.

Зарплата міністра економіки Тимофія Милованова в листопаді 2019 року з урахуванням премій в розмірі 381,7% від посадового окладу і після сплати податків склала 64 300 грн. Про це повідомляє "Новое время", посилаючись офіційну відповідь МЕРТ (Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства).

Зазначається, що у вересні Милованову нарахували премії в розмірі 345% від посадового окладу, в жовтні - 587,5%, в листопаді - 381,7%, в грудні — 373,75%. У вересні-листопаді міністр отримав зарплату в розмірі 91 100 грн (після сплати податків).

При цьому, Тимофій Милованов виявився "обділеним", адже міністр отримав менше за своїх заступників.

Згідно з даними за листопад, всі заступники Милованова обігнали його у розмірі зарплати. Так, наприклад, зарплата заступника міністра - торгового представника України Тараса Качки становила 157 300 грн.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Милованов поскаржився на "маленьку" зарплату, та заявив, що міністри повинні отримувати по 5-10 тисяч доларів

Як повідомляв портал Знай.ua, Милованов розповів, як "безбідно" живеться українцям.

Також Знай.ua писав, Милованов хоче розпродати українську землю іноземцям.