Новорічне привітання президента Володимира Зеленського викликало гарячі суперечки в українському суспільстві та досить неоднозначні відгуки , практично розбивши українців на два табори. Одні схвально поставилася до виступу гаранта, відзначивши його незвичайний формат у порівнянні зі зверненнями попередніх президентів. А інша - розкритикували новорічне звернення Зеленського.

В мережі новорічне привітання Зеленського назвали "фінальною піснею 95 кварталу", за якою стоїть порожнеча, лицемірством, що поглиблює суспільний розкол, тотальною "ковбасною" плебейською риторикою та іншими, не менш ″лесними″ епітетами. До всього, Зеленського звинуватили ще й у сексизмі.

Розкритикували новорічне привітання Зеленського і відомі особи — Святослав Вакарчук, Борислав Береза, Яніна Соколова, Олексій Аристович, Остап Дроздов та багато інших.

Суперечки не припиняються і далі. Вгамувати їх спробував український журналіст Андрій Манчук.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Манчук закликав всіх заспокоїтися та звернутися до Євангелія — саме за цією великою книгою журналіст пропонує оцінювати слова Зеленського, сказані в новорічну ніч. Про це журналіст написав у Facebook.

Євангеліє вчить пізнавати та оцінювати людей не за словами, а за їхніми справами, нагадав Манчук.

″Новорічне привітання Зеленського варто оцінювати згідно зі старим матеріалістичним принципом: "за плодами їхніми пізнаєте їх" . (Матфея 7:16). Інакше потім може вийти дуже невдобно№, - написав Манчук.

Новогоднее поздравление Зеленского стоит оценивать согласно старому материалистическому принципу: "по плодам их узнаете их" (Матфея 7:16). Иначе потом может получиться очень невдобно.

Geplaatst door Andriy Manchuk op Vrijdag 3 januari 2020

Нагадаємо, Святослав Вакарчук відповів на новорічне звернення Зеленського гострим віршем

Як повідомляв портал Знай.ua, новорічну промову Зеленського знайшли в шкільній програмі

Також Знай.ua писав, Зеленського звинуватили у сексизмі через новорічне привітання