Як відомо, новорічну промову президента України Володимира Зеленського вже неодноразово розібрали від "А" до "Я", а також кільканадцять разів розкритикували з тих, чи інших причин. Так, цього разу жителька України Юлія Дукач звернула на ще одну важливу деталь у зверненні, яку мало хто замітив, пише texty.org.

За словами дівчини, глава держави у промові образив всіх жінок країни, адже згадував лише одних чоловіків, а коли й пригадав українок, то назвав їх домогосподарками.

"Під час новорічної промови президента я рахувала. Рахувала, скількох жінок він згадає в своєму умовному переліку таких різних українців. А назвав він чимало. Адвокат, сангвінік, той, хто сплачує податки, агроном... - всього близько 30 персонажів. Всі такі різні і такі... чоловіки. І серед них лише одна жінка. І знаєте хто вона? "Звичайна домогосподарка", - написала дівчина.

Зеленський
Зеленський

Також вона додала, що дуже обурена, що Зеленський так назвав українських жінок.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

"Я би закрила на це очі і вирішила, що Володимир Зеленський просто не полюбив ще фемінітиви. А кажучи "той, хто сплачує податки", просто мав на увазі і чоловіків, і жінок. Проте навіщо тоді в своїй промові двічі (!) дискримінувати чоловіків, що не мають постійної роботи і ведуть домашнє господарство? І навіщо згадувати жінок лише як домогосподарок?", - написала Дукач.

Нагадаємо, що новорічну промову Зеленського знайшли в шкільній програмі: "Переписали так переписали!"

Як повідомляв портал Знай.uа, новорічне відеозвернення Володимира Зеленського викликало бурхливу реакцію в соцмережах.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський з Путіним вирішили долю Донбасу одним дзвінком.