Як відомо, новорічну промову президента України Володимира Зеленського вже неодноразово розібрали від "А" до "Я", а також кільканадцять разів розкритикували з тих, чи інших причин. Відтак, наразі в мережі з'явився відеоролик, який демонструє те, яка, за словами автора, має бути дійсно новорічна промова.

Так, новорічну промову говорить не один президент України, а всі, які коли-небуть керували країною: Леонід Кравчук, Леонід Кучма, Віктор Ющенко, Віктор Янукович та Петро Порошенко. Зауважимо, що Зеленського в промові немає.

Зеленський
Зеленський

"Зведене новорічне привітання від президентів України. Це дійсно цікаво". - підписали, ролик змонтований з різних шматків новорічних звернень того, чи іншого екслідера держави.

І варто відзначити, що вийшло дійсно досить цікаво та емоційно.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Сводное новогоднее поздравление от президентов Украины. Это действительно Интересно.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 2 januari 2020

Нагадаємо, що новорічну промову Зеленського знайшли в шкільній програмі: "Переписали так переписали!"

Як повідомляв портал Знай.uа, новорічне відеозвернення Володимира Зеленського викликало бурхливу реакцію в соцмережах.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський з Путіним вирішили долю Донбасу одним дзвінком.