В Російській Федерації активізувалася опозиція. Так, політик Дмитро Гудков заявив, що український президент Володимир Зеленський набув популярності більше ніж Володимир Путін. Також Гудков уточнив, що росіяни від "вічного президента" вже втомилися.

Про це стало відомо завдяки коментарям, які Гудков озвучив для українських ЗМІ.

Володимир Зеленський і Володимир Путін, фото: 112
Володимир Зеленський і Володимир Путін, фото: 112

"Вітав російський народ Путін, а всі росіяни обговорюють звернення Зеленського, який у ці дні став найпопулярнішим політиком... Росії! Український президент сказав те, чого він нього чекали не лише 45 мільйонів українців, але чого хотіли б почути від президента ще 145 мільйонів росіян. Але не почули. Висновок - наш вічний президент набрид", - зазначив Гудков.

Володимир Путін, фото: ТАСС
Володимир Путін, фото: ТАСС

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Гудков впевнений, що майбутнього у так званого "путінізму" просто немає, так як в мережі Путіна просто ненавидять.

"Путін не знає, що робити з Росією і для Росії. Це видно просто неозброєним оком з його новорічного звернення. Якщо в країні… головне завдання — відсвяткувати 75 років Перемоги, то говорити про адекватність влади не доводиться. Висновок: нічого хорошого (нового, свіжого) від нинішньої влади народу чекати не варто", - звернув увагу політик.

Нагадаємо, "Сволота і свиня": президент Польщі скасував візит в Ізраїль, виною став Путін.

Як повідомляв Знай.uа у Порошенка дорікнули жертв Голокосту допомоги німцям: "Ми повинні пам'ятати".

Знай.uа писав, Зеленський раптово задекларував ще 5 мільйонів: де президент дістав такі гроші.