В Російській Федерації обурилися через заяву колишнього командувача військами Сполучених Штатів Америки в Європі генерал-лейтенанта Бена Ходжеса. Колишній військовий заговорив про приналежність Криму, претензії президента Росії на який є "фальшивими". Росіяни залилися жовчю і нахабно США запропонували повернути Техас Мексиці.

Про це стало відомо завдяки гнівній промові члена Ради Федерації Олексія Пушкова.

Володимир Путін, фото: Газета. ру
Володимир Путін, фото: Газета. ру

"Генерал США Ходжес поліз в історію: каже, що до Катерини II Росії в Криму не було. І що з того? Тоді України взагалі не було і Крим не міг бути українським!" – написав Пушков в Twitter.

Російський сенатор тут же вирішив відвести тему від незаконної окупації Криму. Пушков звинуватив США в захопленні земель.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"І США були в 1783 вузькою смужкою землі вздовж Атлантики — пізніше все інше захопили. Нехай повернуть Техас Мексиці", — зухвало підкреслив Пушков.

Нагадаємо, Трамп визнав, що Путін "єдиний, хто може знищити США": гучну заяву, яка сколихнула світ.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський "вибив" Путіна з "російського світу", люди так хотіли це почути: "Нічого хорошого чекати не варто".

Знай.uа писав, Путін зник за купами всенародної ненависті, дизлайки перемагають: "Тотальна перевага негативу".