Відомий український блогер Михайло Шнайдер показав українцям, де зустрів Новий рік колишній народний депутат України та новоспечений член Наглядової ради держкомпанії "Укрзалізниця" Сергій Лещенко.

Відповідний допис він опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Виявилося, що Лещенко перебував у Португалії, де відпочинок коштує недешево. Однак Шнайдер припустив, що на новій посаді колишньому нардепу платять достатньо, аби дозволити собі такий розкішний відпочинок.

Сергій Лещенко
Сергій Лещенко

"А чого добився ти? Новоспечений член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко, зустрів Новий рік у далекої сонячній Португалії. І судячи зі своєї зарплати на новій посаді, він вже може собі це дозволити...", - йдеться у дописі Шнайдера.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А чего добился Ты? Новоиспеченный член наблюдательного совета "Укрзалізниці" Серёжа Лещенко, встретил новый год в...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 5 januari 2020

Зазначимо, що Кабінет Міністрів призначив Сергія Лещенка членом Наглядової ради держкомпанії "Укрзалізниця". Про це йдеться в оприлюдненому розпорядженні уряду №1309-р від 18 грудня. Також згідно з розпорядженням достроково припиняються повноваження членів Наглядової ради "Укрзалізниці" Даніеля Білака Е. і Костянтина Мар'євича.

Нагадуємо, що Укрзалізниця "вляпалась" у скандал, без Ілона Маска не обійшлось: "Дошка всевладдя".

Як повідомляв портал Знай.uа, міністр Кабінету міністрів України Дмитро Дубілет висловив сподівання, що обов’язкове ведення трудових книжок в Україні скасують до березня 2020-го.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підписав доленосний для України закон: торгувати з Росією більше не будемо.