Президент України Володимир Зеленський за майже 7 місяців діяльності не лише відвідав з офіційними візитами Бельгію, Канаду, Туреччину, Францію і Німеччину, але і встиг кілька разів з'їздити на відпочинок з сім'єю.

Оман

Як раніше повідомлялось, Зеленський тихенько полетів з родиною на відпочинок в Оман на новорічно-різдвяні свята і зупинився в розкішному президентському готелі.

Після гучного розголосу, прес-служба президента оголосила, що український лідер поїхав за кордон поєднувати відпочинок з роботою і залучати інвестиції.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще
Зеленський в Омані, фото сайт Президента

Туреччина

Так, 26 квітня, Володимир Зеленський виїхав з родиною на відпочинок у Туреччину.

"Домовлялися бути відкритими. Так ось. Вилітаємо до Туреччини. Відвожу дітей на щорічний фестиваль "Весело", – написав тоді Зеленський.

Одеса

14 липня у прес службі Офісу Президента гордо заявили, що Володимир Зеленський і члени його команди "проінспектували температуру води в Чорному морі перед напруженим робочим візитом до Одеси.

Карпати

Напередодні Нового року, 31 грудня Зеленський з найріднішими поїхав на відпочинок в президентську резиденцію "Синегор" в Гуті, що на Івано-Франківської області. А в перший день нового 2020 року, в соцмережах з'явилися його фотографії з засніженого гірськолижного курорту Буковель, який належить олігарху Ігорю Коломойському.

З корабля - на бал, після поїздки у Карпати Зеленського помітили на пляжі у Омані, там власне він і проводить своє Різдво-2020.

Нагадаємо, раніше Зеленський з Єрмаком в Омані: з'явилися нові фото та деталі перемовин.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мета "втечі" Зеленського з України на фешенебельний курорт з'ясована: що забув гарант в Омані

Також "Знай.ua" писав, що хакери зламали головні сайти США, роботу Трампа паралізовано: "Ми не припинимо"