Черговий скандал розгоряється довкола поїздки президента України Володимира Зеленського до Султанату Оман, розповідає на своїй сторінці у Facebook журналістка Марія Жартовська.

За словами Жартовської, вона вирішила дізнатись про плани Зеленського на поїздку до Оману. На звернення до прес-секретаря голови Держави Юлії Мендель на її сторінці у Facebook остання відповіла короткою відпискою: “Ми писатимемо в новинах”. А через декілька хвилин з’ясувалось, що Мендель видалила Жартовську з друзів, а отже — позбавила можливості залишати коментарі до своїх дописів.

Обговорення під дописом Жартовської розтягнулось вже більше, ніж на чотири сотні дописів. Зокрема, колеги журналістки відзначають, що з головами іноземних держав такого не було: “Це якийсь треш бо якщо я про таке питаю прес-служби Макрона чи Трампа вони висилають основні офіційні зустрічі президенти і з ким ...можуть не уточняти час і місце ..”, - написала одна з дописувачок.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чимало дописувачів просто жартують: “Аніматора підходящого ще шукають”, “Нові формати роботи”, “Ще не придумали. Зараз знайдуть когось у чалмі та одразу почнуть інвестувати”, “Богиня кризового піару”.

Нагадуємо, що політолог Юрій Романенко розкритикував Зеленського за виступ на концерті “Кварталу-95” виконавця, якому був заборонений в’їзд до України.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент України Володимир Зеленський планує і надалі залишитися відпочивати у резиденції "Синьогора" в селі Гута, що на Івано-Франківської області.

Також портал Знай.ua писав, що главу держави Володимира Зеленського помітили у дуже вишуканому іноземному готелі.