Україна відправляє до Ірану групу фахівців для допомоги в пошуку і розслідуванні причин катастрофи літака Boeing 737 авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ).

Уряд ухвалив рішення про відправку пошуково-рятувальної групи до Ірану для здійснення спільних заходів в розслідуванні причин трагедії та для репатріації тіл загиблих громадян України.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Олексій Гончарук у своєму Telegram-каналі.

Прем’єр зазначив, що групу готують до вильоту. Разом з тим підтримується зв’язок із рідними загиблих для здійснення аналізу ДНК.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У пошуковій операції в Ірані візьмуть участь українські фахівці з авіакатастроф. Прем’єр-міністр назвав склад групи. За його словами, до неї, зокрема, увійдуть 5 осіб Національного бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами, 2 представники Державіаслужби і 3 представники авіакомпанії МАУ.

Як повідомляв портал Знай.ua, за даними видання Al-Hadath, український Боїнг 737 був випадково збитий іранськими ППО