Як відомо, не так давно глава фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія заявив, що народним обранцям потрібно підняти зарплатню, адже вона досить низька. Відтак, це гучне звернення не оминув і український блогер Михайло Шнайдер, який висловив свою думку стосовно цього.

Відповідний допис мешканець Києва опублікував на власній Facebook-сторінці.

Давид Арахамія, фото: Unian
Давид Арахамія, фото: Unian

Відтак, за його словами, він вкрай обурений цим, адже народ України не може отримувати меншу заробітну плату, ніж нардепи, які "б'ють байдики".

"Я прекрасно розумію, що гроші зайвими не бувають, але з огляду на сьогоденну важку економічну ситуацію в нашій державі, у мене виникають дуже великі сумніви в доцільності таких величезних зарплат. Вважаю, що народні обранці не повинні отримувати в десятки і сотні разів більше, ніж народ, який вони представляють", - написав він.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Відразу ж під дописом чимало українців погодилися зі словами чоловіка та додали, що нардепи мають насамперед піклуватися про народ, а не власні "шкури".

Скріншот допис

Нагадаємо, Арахамія і Білецький зчепилися під Радою, не могли поділити Авакова.

Як повідомляв Знай. ua, корпоратив "Слуг народу" Зеленського вдався на славу.

Також Знай. ua писав, що Арахамія з "Слуги народу" вимагає дозволити алкоголь в Раді.