Новим султаном Оману після смерті колишнього правителя країни Кабус бен Саїда став екс-міністр культури. Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Зауважимо, що нещодавно з'явилася інформації про те, що у свої 79 років з життя пішов султан Оману Кабус бен Саїд, який в останні роки свого життя страждав від онкологічного захворювання.

Кабус бен Саїд

Наразі ж в державі був оголошений триденний траур, під час якого не будуть працювати ні приватні, ні бюджетні установи. А зв'язку з тим, що у султана Оману зовсім не залишилося дітей, а він сам не встиг призначити свого наступника, то новим монархом став колишній міністр культури Оману Хайсам бен Тарек Аль Саїд.

Він вже приніс присягу в присутності ради правлячої сім'ї Оману.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський провів зустріч з міністром, відповідальним за іноземні справи Султанату Оман Юссуфом бін Аляві бін Абдаллою.

Як повідомляв портал Знай.ua, черговий скандал розгорається навколо поїздки президента України Володимира Зеленського до Султанату Оман.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Зеленський обговорив з виконавчим президентом генерального Державного резервного фонду Оману інвестиційне співробітництво між країнами.