Четвертий президент України Віктор Янукович, який заочно був засуджений до 13 років ув'язнення, вирішив відсиджуватися в Російській Федерації. Саме там він все ще тяжіє до розкішного життя і намагається побудувати будинок в заповідній зоні під Сочі. Про це повідомляє Obozrevatel.

Віктор Янукович

Так, в отриманні земель в Росії Януковичу допомагають суди і його співмешканка Любов Полєжай, на яку оформляються всі документи. Також вона отримала російське громадянство і змінила своє прізвище на Садикова.

Полєжай відсудила в адміністрації Сочі 1 гектар у Хостинському районі міста. У суді вона заявила, що вибрала собі ділянку, за свій рахунок виготовила схему для кадастрової карти. Однак Департамент архітектури, містобудування та благоустрою адміністрації міста відмовив з невідомих причин.

Віктор Янукович

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Центральний суд Сочі постановив чиновникам внести дані в кадастрову карту Сочі. Зараз жінка Януковича звернулася в російський суд – цього разу місцева адміністрація не захотіла узаконити 2,2 гектара землі для сільськогосподарського використання в селі Прогрес.

Чиновники намагаються пояснити суду, що ця земля знаходиться в заповіднику. Оскільки там знаходиться розподільна міська електрична мережа. Також тут заборонено будувати будинок і використовувати землю для сільськогосподарських робіт. Проте суд відмовив чиновникам.

Колишній український лідер вибрав мальовниче селище Прогрес не випадково. Саме тут дуже гарна природа, а сама земля коштує досить дорого. Вартість ділянки складає 3 мільйони доларів США.

Перший особняк Януковича, соцмережі

Місцеві жителі знаходяться в шоці від того, що відбувається. Вони стверджують, що раніше такого не відбувалося і землі не віддавалися під забудову. Також слід зазначити, що у Януковича під Сочі вже є один особняк, з-за якого у місцевих жителів постійно виникають проблеми з холодною водою.

Нагадаємо, що у мережі з'явився відеоролик, який демонструє, який, за словами автора, повинна бути дійсно новорічна мова президента.

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній президент України Петро Порошенко навіть перебуваючи далеко від батьківщини примудрився замовити рекламу.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові на новорічні свята стався інцидент, пов'язаний з "фанаткою" президента-втікача Віктора Януковича.