Лідер невизнаної республіки Абхазія Рауль Хаджимба прийняв рішення скласти свої повноваження. Він вже підписав відповідну заяву про відставку.

Заяву Хаджимби про відставку зачитав присутнім біля державній дачі "президента" колишній "прем'єр-міністр" Абхазії, голова опозиційної партії "Єдина Абхазія" Сергій Шамба.

"Ставлю вас до відома, що я складаю повноваження президента в ім'я збереження стабільності в країні", - йдеться у тексті заяви.

Згідно з "Конституції Абхазії", у зв'язку зі складанням повноважень Хаджимбою обов'язки "глави республіки" повинен виконувати прем'єр-міністр. Посаду "прем'єра Абхазії" зараз займає Валерій Бганба.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У невизнаній державі Абхазія, що підконтрольна Росії, призначили дату "перевиборів президента". Зазначимо, що опозиціонери висловили незгоду з результатами президентських виборів, які пройшли влітку 2019 року. Тоді за Рауля Хаджимбу проголосували 47,39% виборців, а за його опонента Алхаса Квіцінія - 46,17%. У регіоні вже декілька днів тривають масштабні протести.

Нагадаємо, Ляшко необережно пожартував про сутичку з Герусом: "Зникли труси".

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський невідкладно зателефонував шістьом провідним політикам світу: що відбувається.

Також портал Знай.uа писав, що прем’єр Канади та Британії підтвердили, що український літак збила іранська ракета: "У нас є дані".