Народний депутат України, позафракційний представник Луганської області Сергій Шахов зробив заяву про платіжках за комунальні послуги й діях уряду. Відповідне відео з засідання Погоджувальної ради з'явилося у його Facebook.

"Не секрет, що 2020 рік розпочався з величезної діри в бюджеті. Сьогоднішня проблема складається з безробіття, зростання цін на тарифи і не тільки", - розповів Шахов.

Він зазначив, що боротьба з корупцією так і не почалася, а чиновники знову наживаються на простих українцях і зажадав розслідування, звідки взялася величезна діра в бюджеті.

"Величезна проблема зараз з тім, що відключають комунальні заклади від тепла, електроенергії. Олігархічні ратиці так і не віддали монополії в державу. Група "Довіра" вимагає негайно поставити в порядок денний законопроект №2108, який забороняє олігархам відключати тепло в школах, дитячих садочках, комунальних закладах і дадуть нормально жити людям", - зазначає депутат.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також Шахов попросив включити на розгляд законопроекти для того, "щоб розв'язати той мішок з проблемами і знищити їх".

"Дати можливість державним підприємствам нормально позбавитися енергетичної кризи, яка сьогодні є на ринку електроенергії, дати можливість знизити тарифи на електроенергію та тепло для українського народу. Треба дбати сьогодні про живих десятки мільйонів людей, які страждають в Україні", - пояснив він.

Крім того, він зажадав звіту перед парламентом про те, звідки взялися надбавки на газ і зазначив, що всюди в Європі і світі ціни на газ падають.

Уряд, звичайно, може й надалі виставляти абсолютно непідйомні для українців платіжки за комунальні послуги. Так само, як це робили всі попередні уряди. Але якими будуть наслідки у такого зовсім бездумного дійства, якщо українцям просто нічим платити??

Geplaatst door Сергій Шахов op Maandag 13 januari 2020

Нагадаємо, Сергій Шахов показав, чому українці не в силах платити комуналку.

Як повідомляв Знай. ua, харків'янам подарують на Новий рік гарячу воду і звільнення.

Також Знай. ua писав, що Сергій Шахов звернувся з важливою заявою.