В Україні з'явилася нова каста злодіїв в законі - члени наглядових рад. Вони нічого не роблять, а своє узаконене мародерство називають зарплатою.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми ″Не добрий вечір″.

За словами блогера, Україна непомітно перетворилася на колонію міжнародного капіталу. Адже на сьогодні всі головні українські підприємсва знаходяться під управлінням наглядових рад, до яких у переважній більшості входять самі іноземці, которі, до того ж, майже завжди не мають ніякого відношення до профілю організації.

″Всі провідні підприємства країни у нас під управлінням наглядових рад - Нафтогаз, Укрзалізниця, Укроборонпром, Укренерго, Укрпошта, Енергоатом, аеропорт Бориспіль. Ось все найбільш жирне і прибуткове. У переважній більшості - там іноземці. І майже завжди ніякого відношення до профілю організації не мають″.

Лесєв жорстко розкритикував наглядову раду Укрзалізниці та показав, що до неї входять некомпетентні дюди, серед яких більшість іноземців - Шевкі Аджунер, Андерс Аслуднд, Крістіан Кун та Адомас Аудіцкас. А ті українці, які також до наглядової ради Укрзалізниці, також далеко не втекли у своїй компетентності, як, до прикладу, Сергій Лещенко.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Боргер зазначає, що ″така картина без винятків у всіх наглядових радах″. Тому українці, по-суті, вже не керують своєю країною, нею керують зовнішні агенти через наглядові ради, перетворюючи Україну на колонію.

″Ось ці люди - нові смотрящі за Україною, за всіма секторами нашої економіки. По суті ми - прості громадяни - ніхрена вже не управляємо своєю країною. Ми тут - нахлібники. А всім держмайном, яке за Конституцією належить народу України - керують зовнішні агенти. Ось через ці наглядові ради. Чистої води колоніальна адміністрація. Ось також колись так британці захоплювали Індію. Зі своїми міністрами і навіть своєю армією - ситуація повторюється один в один″.

Але і це ще не все. Ці ″нові смотрящі за Україною″ цінічно грабують українців, підкреслює блогер. Він показав, як Сергій Лещенко став міліонером, привласнюючи собі гроші у вигляді зарплати.

″Ці хлопці узаконили мародерство. Цинічний грабіж власного населення. Ось Сергій Лещенко, який типу позичав гроші на квартиру у своїх баб. Місячний оклад в Укрзалізниці - 588 тисяч гривень!.. Але ж Лещенко такий не один. Ми з вами утримуємо орду таких ось лещенків″.

Лесєв зазначає, що раніше такі дії називалися крадіжкою і корупцією. А тепер це називають зарплатою, чим, по-суті, узаконюють мародерство.

″Ці гламурні суки красиво живуть за наш з вами рахунок. За рахунок того, що ми недодаємо нашим дітям. І за рахунок того, що недоїдають наші люди похилого віку″.

Нагадаємо, Ігор Лесєв жорстко розкритикував Зеленського та його команду

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв пояснив стрімке падіння рейтингу Зеленського та "Слуги народу"

Також Знай.ua писав, Лесєв жорстко пройшовся по прем'єру Гончаруку